Xxdark odloty

Thai massage sorø bordel holbæk

Sidstnævnte er uden olie, men indeholder elementer hvor kroppen strækkes og bukkes. Se billedserie Ægteparret Dalao Ramphai og Mikael Larsen har knoklet i døgndrift for at få indrettet Ramphai Wellness i Storgade. Betaling foregår i øjeblikket enten kontant eller via MobilePay. En betalingsterminal til dankort er bestilt hos Nets og forventes at blive sat op i nærmeste fremtid. Man trykker på musklerne i stedet for at massere. To »hjemmealtre« - ét på hver etage - sender en diskret røgelse ud i rummet. I øjeblikket arbejdes der hårdt på både hjemmeside og layout af brochurer. Selvom Dalao ikke har haft åbent så længe, så er hun allerede kommet godt fra start, siger han. I øjeblikket tager Dalao sig af alle behandlingerne, men på sigt er det planen at hyre lidt hjælp, hvis der bliver så stor travlhed, som vi håber, forklarer Mikael Larsen.

Thai massage sorø bordel holbæk - Thai Massage, Afspaendingsmassage

Behandlingerne foregår på lave madrasser på gulvet, og ikke som man oftest ser i Danmark på høje brikse. Jeg har mange kunder, der kommer jævnligt, og har man ryglidelser eller muskelidelser thai massage sorø bordel holbæk kan thai massage stærkt anbefales. I klinikken i Sorø kan man blandt andet få urtemassage, oliemassage, fodmassage og ægte thaimassage. Parret bor til daglig i Rønnede men overvejer kraftigt at flytte til Sorø. Thai massage skiller sig ud fra almindelig massage ved at det er en trykmassage. Dalao og jeg holder en reception i midten af januar, hvor man kan komme ind og hilse.

Videos

Thai Bitch Nung Doing Nice Handjob For Foreigner. thai massage sorø bordel holbæk

Thai Massage I Holbaek: Thai massage sorø bordel holbæk

Man kan bestille tid på telefon. Food Massage time 250. Man kommer helt ind i tantra massage aalborg chat med piger musklerne, siger Rattana Noiha. Hun er uddannet massør i Thailand, så det er er ægte thai massage, man kan få hos Glorie Mai. Kan jeg hjælpe dig. 2 timer 700. Ellers koster behandlingerne 400 kroner stykket, på nær sports massagen, der koster 500 kroner. En hård - men meget virksom - massagetype. Det er dog vigtigt for os, at klinikken omsider er åbnet, så må vi tage de sidste småting hen ad vejen, siger han. Egentlig ville vi gerne have åbnet klinikken den sjette december, da det er den thailandske konges fødselsdag, men vi blev en uge forsinket i byggeriet. Alle behandlinger varer en time, og i september måned er der åbningstilbud, så alle behandlinger koster 300 kroner. Ramphai Wellness ligger på Storgade 38 i Sorø. Hun kommer fra byen Shukotai, der ligger mellem Shang Mai og Bangkok, er 36 år gammel og har tre børn. Ryggen Skulder Massage time 250. 1 time 750. Jeg trykker med hænderne, albuerne, knæene eller fødderne, og nogle gange går jeg på folk, men det er dog kun på folk med store kroppe. Thai Massage time 250. En buddhistisk »anordning« er placeret tæt på indgangsdøren og sender gode ønsker om en succesfuld butik. 2 timer 900. Desuden har vi nogle gode venner som er bosiddende i byen, så vi kender lidt til Sorø.

0 tanker om “Thai massage sorø bordel holbæk”

Kommentere

E-mailadresse ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *